Find inspiration til haven i andre lande

Find inspiration til haven i andre lande

Vil du gerne gøre noget nyt ved din have, men er du ikke sikker på, hvad du skal gøre, kan du jo vælge at hente inspiration til din have fra andre lande.

Vil du selv ud at rejse noget mere, kan du finde Sri Lanka hotel her.

Se billeder på nettet eller de sociale medier

Hvis du gerne vil finde inspiration fra andre lande på den lette måde, kan du jo altid vælge at kaste dig over nettet eller de sociale medier, hvor du nemt kan finde billeder fra alle verdens lande. Du kan let søge på haver fra de mange lande, så du kan finde eksempler på, hvordan haverne ser ud i landene verden over.

Tag inspiration med hjem fra dine rejser

Hvis du gerne vil gøre lidt mere ud af det, kan du jo også begynde at rejse noget mere og dermed begynde at samle inspiration med hjem fra dine egne rejser. På den måde kan du jo finde inspiration fra de steder, som betyder meget for dig, og hvor du selv har været en dejlig ferie. Er der særlige steder, hvor du er glad for at tage på ferie, kan det jo være, at det er lige netop disse steder, der skal være med til at inspirere dig til, hvordan din have skal se ud i fremtiden.

Find ud af om planterne kan skaffes til Danmark

Måske er der nogle særlige planter eller blomster, som du har set i specifikke lande, og som du gerne vil have hjem i din egen have. I nogle tilfælde kan du nemlig være så heldig, at du kan bestille dem hjem over nettet. Men det er dog vigtigt først at undersøge, om det kan lade sig gøre for dig at have planten i Danmark, eller om den ikke har en chance for at overleve i det danske vejr. Der er jo mange af de planter, du kan se sydpå, som fx ikke har en chance for at overleve, hvis de kommer en tur til Danmark.

Find på nye måder at indrette haven på

At kigge på haver fra udlandet kan også være med til at give dig en inspiration til, hvordan din have skal indrettes på. Det er ikke sikker, at du har mulighed for at hente specifikke blomster og planter til Danmark, men du kan jo altid lade dig inspirere af alt det andet, der er i haven. Måske er det nogle særlige fliser, du skal have hjem, eller også har du set nogle særlige krukker, som du bare ikke kan undvære hjemme i din egen have.

Mangler du lys til juletræ, er der altid gode muligheder for at finde dem på nettet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *